Jokamuovi sadan kasvuhaluisimman joukossa

Suojakäsineitä valmistava evijärveläinen Jokamuovi on mukana lokakuussa pidettävässä valtakunnallisessa Kasvu Open -finaalissa, jossa etsitään Suomen kasvuhaluisinta yritystä. Finaaliin otetaan mukaan yhteensä sata yritystä.

Vuonna 1960 perustettu Jokamuovi työllistää 18 henkilöä, joista 12 työskentelee tuotannossa. Tuotannosta 64 prosenttia menee vientiin. Suojakäsineiden kangasvuorit ommellaan ulkomailla, mutta muuten tuotanto on Evijärvellä.

Toimitusjohtaja Karoliina Sulkakoski pitää tärkeänä, että yrityksen tuotanto on Evijärvellä saman katon alla hallinnon kanssa. Tuotannon siirtämistä muualle ei hänen mukaansa ole koskaan vakavasti edes harkittu.

–Materiaalia kyllä pystytään tuomaan tänne, hän huomauttaa.

Lue Karoliina Sulkakosken haastattelu eilen ilmestyneestä Järviseudun Sanomista (18/2018).

Jaa juttu: