Maapoliittiset linjaukset päivitettävä

Kauhavan valtuuston kokouksessa kristillisdemokraattien valtuustoryhmä jätti maapolitiikkaan liittyvän valtuustoaloitteen. Jo pitkään Kauhavalla on puhuttanut kaupungin maapolitiikka. Välillä keskustelu sisältää toiveita, välillä uhoa, välillä moitetta ja välillä kiitosta.

Esitämme, että Kauhavan kaupungin maapoliittiset linjaukset pikaisesti päivitetään vastaamaan kaupungin pitkän aikavälin maankäyttöä, rakentamista sekä muuta toiminta. Samalla voidaan varmistaa edelleen kaavoituksen tarkoituksenmukainen toteutuminen sekä maanomistajien ja muiden osallisten yhdenvertainen kohtelu. Yhteisenä päämääränä tulee olla kaupunkistrategian toteutuminen.

Yhteisesti luotujen maapoliittisten linjausten kautta toteutuu edellytysten luominen menestyvälle, kehittyvälle elinkeinotoiminnalle sekä monipuoliselle asuntotuotannolle. Lopputulemana myös päätöksentekijät ohjautuvat ja sitoutuvat yhteisiin maapoliittisiin tavoitteisiin.

Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.