Kylärahasta jäi jaettavaa myös syksylle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven kunnanhallitus jakoi maanantai-illan kokouksessaan kylien kehittämisrahaa liki 15 000 euroa.

Kylärahan tarkoituksena on aktivoida kyliä ideoimaan ja toteuttamaan omia kehittämiskohteita. Maaliskuun lopussa päättynyt hakukierros tuotti 18 hakemusta 13:lta eri toimijalta. Katso huomisesta Järviseudun Sanomista lista, mihin kohteisiin rahaa myönnettiin.

Evijärven kunta on varannut kylien kehittämisrahaa tälle vuodelle yhteensä 30 000 euroa. Koska potista jäi nyt puolet käyttämättä, syksyllä järjestetään uusi hakukierros. Hakuaika päättyy 15. syyskuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.