Päiväkoti aloitti Pesäpuussa

Hoitolapset siirtyivät Evijärvellä uusiin tiloihin tänään tiistaina.

Päiväkoti Tuulentupa on muuttanut Evijärvellä väistöön kunnantalon vieressä sijaitsevaan entisen Pesäpuun kiinteistöön. Hoitolapset aloittivat uusissa tiloissa tänään tiistaina. Päiväkoti pitää Pesäpuussa avoimet ovet torstaina 19.4. kello 9–11.

Lue aiheesta lisää huomenna ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.