OP karsi aukiolopäiviä Evijärvellä

Evijärven konttori on nykyään auki vain maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Keski-Pohjanmaan Osuuspankki vähensi maaliskuun alussa Evijärven konttorinsa viikottaisia aukiolopäiviä viidestä kolmeen. Osuuspankki on muodostanut Evijärven ja Teerijärven konttoreista konttoriparin, jolla on yhteinen henkilökunta. Evijärven konttori on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Teerijärvellä konttori on puolestaan auki tiistaisin ja perjantaisin.

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.