OP karsi aukiolopäiviä Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Keski-Pohjanmaan Osuuspankki vähensi maaliskuun alussa Evijärven konttorinsa viikottaisia aukiolopäiviä viidestä kolmeen. Osuuspankki on muodostanut Evijärven ja Teerijärven konttoreista konttoriparin, jolla on yhteinen henkilökunta. Evijärven konttori on auki maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Teerijärvellä konttori on puolestaan auki tiistaisin ja perjantaisin.

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyvästä Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.