Alajärven hallintojohtajan valintaprosessi etenee

Valintaa valmisteleva työryhmä päätti lähettää soveltuvuustesteihin neljä hakijaa.

Haastattelutyöryhmä haastatteli tiistaina kuusi hakijaa, joista soveltuvuustesteihin lähetettiin OTM, hallintopäällikkö Juha Ahonen, OTM, HM, varatuomari Miikka Isosalo, HM, yleisen oikeustieteen tutkija ja opettaja Juho Joensuu ja HM, toimisto- ja kaavoitussihteeri Sirma Lampinen.

                          

                    

             

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.