Myös Evijärvellä pohditaan eroa Kaksineuvoisesta

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen päätös keskittää lääkäripalvelut Kauhavalle kuohuttaa Evijärvellä.

Keskustan valtuustoryhmä esittää valtuustoaloitteessaan, että Evijärven kunnan pitää selvittää kuntayhtymästä eroamista. Ryhmän mielestä kunnanhallituksen pitää valmistella asia mahdollisimman pikaisesti niin, että valtuusto voi päättää asiasta vuoden loppuun mennessä. Keskustan ryhmään kuuluu Evijärven 17:stä valtuutetusta 12.

Keskustaryhmän tekemä aloite on samansisältöinen kuin Lappajärvellä maanantaina jätetty valtuustoaloite.

Kunnanhallituksen puheenjohtajan Terhi Kultalahden (kesk.) mukaan Evijärven on syytä kartoittaa eri vaihtoehdot sote-palveluiden järjestämiseksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.