Myös Evijärvellä pohditaan eroa Kaksineuvoisesta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kuntayhtymä Kaksineuvoisen päätös keskittää lääkäripalvelut Kauhavalle kuohuttaa Evijärvellä.

Keskustan valtuustoryhmä esittää valtuustoaloitteessaan, että Evijärven kunnan pitää selvittää kuntayhtymästä eroamista. Ryhmän mielestä kunnanhallituksen pitää valmistella asia mahdollisimman pikaisesti niin, että valtuusto voi päättää asiasta vuoden loppuun mennessä. Keskustan ryhmään kuuluu Evijärven 17:stä valtuutetusta 12.

Keskustaryhmän tekemä aloite on samansisältöinen kuin Lappajärvellä maanantaina jätetty valtuustoaloite.

Kunnanhallituksen puheenjohtajan Terhi Kultalahden (kesk.) mukaan Evijärven on syytä kartoittaa eri vaihtoehdot sote-palveluiden järjestämiseksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.