Pandojen vetovoima voi tuntua Järviseudullakin

Satu Keski-Valkama työskentelee Ähtäri Zoo Panda Visit -hankkeessa. Hänen vieressään istui Marjo Vistiaho Etelä-Pohjanmaan maakuntakorkeakoulusta.

Viime viikolla kokoontui matkailuyrittäjiä ja muita alan toimijoita Hotelli Kivitippuun Lappajärvelle. Teemana heillä oli yhteistyö. Etelä-Pohjanmaan matkailuelinkeinossa lähiaikojen suurin muutos tapahtuu Ähtärin eläinpuistossa, nykyiseltä nimeltään Ähtäri Zoossa. Todennäköisesti ensi kuussa Ähtäriin siirretään kaksi pandaa Kiinasta, sillä Ähtäri Zoo on mukana laajassa jättiläispandojen suojelu- ja tutkimushankkeessa.
Lue lisää Järviseudun Sanomista 45/2017.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.