Mio paras hirvenhaukuissa

Älvkrokens Mio-AVK haukkui parhaiten hirviä Kortesjärvellä 27. lokakuuta järjestetyissä MTK-Haukuissa.

–Kyllä kannatti lähteä, totesi Lappeenrannan Nuijamaalta kilpailuun tullut Teemu Kouhia, ja lisäsi, että koira oli hyvä, päivä toi kokemusta ja hirviä oli paljon. Hän antoi kiitosta myös hyvälle tuomarityöskentelylle.

Humbackan Riitu, sijoittui kisassa toiseksi. Koiran omistaa Kalervo Hautala Kortesjärveltä. Kolmas oli Toholampilaisen Timo Asialan omistama Manu.

Mainos

MTK-Haukut järjestettiin nyt kymmenennen kerran. Kilpailu kiertää vuosittain eri puolilla Suomea.  MTK-metsälinjan kenttäpäällikkönä Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella toimiva Mikko Syri muistutti kilpailun avaussanoissaan hirvikannan hoidosta. Hän totesi, että metsästäjillä ja maanomistajilla on perinteisesti ollut hyvät välit ja tätä hän toivoi jatkossakin.

MTK-Haukkujen kilpailukeskus oli Palojärven leirikeskus. Kokeen järjestäjinä toimivat Kortesjärven MS, Kortesjärven Ylikylän MS ja Purmojärven MS. Osallistumisoikeus kilpailuun oli MTK:n jäsenillä. Myös metsänhoitoyhdistysten kautta MTK-järjestöön kuuluvat saivat osallistua.

Kilpailun ylituomarina toimi Asko Tienhaara.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Mikko Huhtala.

Itsenäinen Suomi

SUOMEN itsenäistyminen oli tapahtumasarja, jonka tuloksena Venäjän keisarikuntaan vuodesta 1809 lähtien kuulunut autonominen suuriruhtinaskunta vuonna

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.