Lautakunta haluaisi korjata Lahdenkylän koulun

Tekninen lautakunta haluaisi nostaa käyttökiellossa olevan Lahdenkylän koulun Evijärven kunnan investointilistalle.

Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että Evijärven kunnan ensi vuoden talousarvioon varattaisiin 400 000 euroa Lahdenkylän koulun perusparannukseen. Pohjaesityksessä ei ole mukana Lahdenkylän koulun remonttia. Kunnanhallitus käsittelee investointilistaa ensi viikon maanantaina. Investoinneista päättää valtuusto 13. marraskuuta.

Kunnaninsinööri esitti tekniselle lautakunnalle, että se merkitsee valmistellun investointilistan tiedokseen. Asiasta keskusteltuaan lautakunta päätti kuitenkin ottaa listan käsiteltäväkseen.

Vily Kattilakoski esitti Jarkko Pahkakankaan kannattamana, että investointilistalle lisättäisiin 400 000 euroa Lahdenkylän koulun perusparannusta varten. Lautakunta hyväksyi esityksen kannakseen äänin 3–4. Kattilakosken ja Pahkakankaan lisäksi koulun remontoimista kannattivat Erkki Latukka ja Jyrki Mikkola. Pohjaesityksen puolesta äänestivät Rita Haapasaari, Pasi Mäntylä ja Satu Ritala.

Lahdenkylän koulurakennus on sisäilmaongelmien vuoksi käyttökiellossa. Sen oppilaat ovat olleet joulukuusta 2015 asti väistössä Särkikylän koululla.

Jaa juttu: