Hengenpelastusmitali Evijärvelle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärveläinen Nouraddin Gajin Masoumi pelasti 16. marraskuuta 2014 samassa asunnossa asuvan henkilön, kun olohuoneeseen palamaan jäänyt kynttilä sytytti tulipalon. Olohuoneessa nukkunut heräsi paloon ja huusi apua.

Gajin Masoumi sai pelastettua olohuoneesta pahoja palovammoja saaneen asuinkumppaninsa, sulki olohuoneen oven, jonka jälkeen he poistuivat turvaan makuuhuoneeseen ja sitä kautta edelleen parvekkeelle. Tässä vaiheessa Gajin Masoumi soitti hätäkeskukseen. Olohuoneen ikkunan rikkouduttua, hätäkeskus ohjeisti siirtymään naapurin parvekkeelle turvaan.

Gajin Masoumi sai itse siirryttyä toiselle parvekkeelle, mutta loukkaantunut putosi toisesta kerroksesta maahan ja tuli pahoin loukkaantuneena ambulanssia vastaan. Noin 10 minuutin kuluttua hälytyksestä, liekit löivät jo ulos rikkoutuneesta olohuoneen ikkunasta. Gajin Masoumin katsotaan toimineen erittäin rohkeasti ja henkensä vaarantaen hänen pelastaessaan palovammoja saaneen henkilön useiden vaiheiden kautta ulos asunnosta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.