Kiertotalous kiinnostaa eri toimijoita

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kansainvälinen kiertotaloushanke toi Etelä-Pohjanmaalle asiantuntijavieraita viidestä eri maasta. Vierailun toisena päivänä oli ohjelmassa tutustumiskäyntejä, jotka suuntautuivat muiden muassa vimpeliläiseen Plastec Finlandiin ja soinilaiseen Kohiwoodiin.

Vimpelissä ulkomaiset vieraat olivat kiinnostuneita siitä, kuinka Plastecilla pystytään toimimaan siten, ettei hukkaa kerry ollenkaan. Vieraiden kiinnostuksen kohteena oli myös puukuidun käyttö. Bulgarialainen Madlena Vladimirova (kuvassa) kertoi, että Plastecin näyttämä esimerkki toimisi hyvänä pohjana myös hänen kotimaansa yrityksille.

Lue koko juttu keskiviikon lehdestä. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.