Tuulivoima-adressiin yli tuhat nimeä

Lappajärven kunnanjohtajalle Tuomo Lehtiniemelle luovutettiin viime viikon keskiviikkona Pitkäsaloon suunnitteilla olevaa tuulivoimapuistoa vastustava adressi.

Nimilistat kiersivät sekä paperisina että sähköisinä. Adressiin kerättiin 1 121 nimeä. Adressi toimitetaan kunnanvaltuustolle, joka aikanaan ottaa kantaa tuulivoimapuiston toteutumiseen. Adressin Lehtiniemelle luovuttivat Juha Lammi, Pekka Kangas, Markku Jaakkola, Kati Lampakka, Mirjami Ranta-aho ja Erkki Hietanen.

Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.