“Mannisen pikajunaa” puretaan

Julkaistu:

Aihe:

Mannisentie 3:ssa sijaitsevaa Mannisenrivi-rivitalokiinteistöä puretaan parhaillaan. Kiinteistö on toiminut kirkonkylän alakoulun väistötiloina sen jälkeen, kun entinen ala-aste asetettiin käyttökieltoon.

Kiinteistön omistaa ja urakan tilasi Kauhavan vuokra-asunnot oy. Purkua suorittanut kaivinkonekuljettaja Länsi-Suomen timanttiporaus ja purku ky:stä ei halunnut arvioida, paljonko urakka vie aikaa, sillä eteen voi tulla erilaisia käytännön hidasteita.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.