Jatkosarjaohjelmat vahvistettu

Naisten Superpesis-tulokas Lappajärven Veikot jatkaa kauttaan alemmassa jatkosarjassa.

Julkaistu:

Aihe:

Tänä vuonna sekä naisten että miesten Superpesiksen runkosarja muodostuu alkusarjasta ja jatkosarjoista. Jatkosarjojen ottelut määräytyvät ennalta rakennetun kaavion mukaisesti. Ylempi jatkosarja pelataan yksinkertaisena. Naisten alempi jatkosarja pelataan kaksinkertaisena, miesten vastaava yksinkertaisena.

Vimpelin Vedon miesten Superpesis-kausi jatkuu jatkosarjan avausottelulla Saarikentällä sunnuntaina kello 16. Vieraaksi saapuu alkusarjan päätösottelussa voitettu JymyJussit. Veto matkaa tiistaina 1.8. Koskenkorvalle. Lauantaina 5.8. sarja jatkuu Saarikentällä Kiteen Palloa vastaan.

Miesten Superpesiksen Alajärven Ankkurit aloittaa alemman jatkosarjan Kitrolla ensi keskiviikkona. Perjantaina 4.8. Ankkurit pelaa Pattijoella ja sunnuntaina 6.8. Imatralla.

Naisten Superpesiksen alemmassa loppusarjassa pelaavan Lappajärven Veikkojen sarjastartti on kotiareenallaan lauantaina 29.7. Lappeenrannan Pesä Ysejä vastaan. Tiistaina 1.8. Veikottaret vierailevat Seinäjoella. Tiistaina 8.8. Veikkolaan saapuu puolestaan Kajaanin Pallokerho.

Miesten jatkosarjaa seuraava puolivälierävaihe alkaa sunnuntaina 20.8. ja välierävaihe 29.8. Miesten mestari on selvillä aikaisintaan 17.9.

Miehissä alemman jatkosarjan viimeinen putoaa suoraan Ykköspesikseen. Sijoille 12 ja 13 päätyvät joukkueet pelaavat Superpesis-karsinnan Ykköspesiksen välierien voittajien kanssa. Naisissa alemman jatkosarjan häviäjä pelaa Superpesis-karsinnassa Ykköspesiksen välierien voittajaa vastaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.