Kesätunnelmaa Lakiksella

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vielä tänään lauantaina iltakuuteen jatkuvassa tapahtumassa voi muiden muassa tutustua kansallispukunäyttelyyn. Päivän mittaan on kuultu mielenkiintoinen katsaus Pokelan historiaan, tavattu tuttuja, nautittu pelimannimusiikista, laulettu yhdessä. Tapahtuman juontajana toiminut Jari Porttila haastatteli Pokelasta kotoisin olevaa kouluratsastaja Eveliina Havista. Kotiin viemisiksi tapahtumavieraat ostivat kalaa, lihaa, mausteita tai käsitöitä. Tapahtuma ei jää ainutkertaiseksi vaan jatkoa on suunnitteilla.

Lisää tapahtumasta ensi keskiviikon Järviseudun Sanomissa ja digilehdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.