Puotila täytti Halkosaaren

Julkaistu:

Aihe:

Koomikko ja näyttelijä Jukka Puotila veti Halkosaaren kesäteatteriin reilusti väkeä. Puotilan kesäkiertue alkoi Rovaniemeltä ja Joensuusta juhannusta edeltäneenä viikonloppuna. Molempien esitysten aikana oli mitä kaunein kesäilta, joka lisäsi erinomaista tunnelmaa niin yleisön kuin esiintyjänkin kohdalla entisestään.

Puotila lepäsi ja latasi akkujaan mökillään Saimaalla juhannuksen yli. Toinen kesäkiertueviikko alkoi Lappajärveltä

–Odotan suurella mielenkiinnolla ja innolla, että pääsen esiintymään minulle täysin uuteen esiintymispaikkaan Halkosaaren kesäteatteriin. Uskon että meillä tulee upea yhteinen ilta pohjalaisyleisön kanssa, Puotila totesi ennen esiintymistään.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.