Lukijan mielipideartikkeli:

Tuulivoiman puolesta

Voi hyvät ihmiset! Olen seurannut lehtien palstoilta kuumana käyvää tuulivoimakeskustelua tai lähinnä tuulivoiman mollaamista. Tuntuu että negatiiviset asiat ja usein perättömät sellaiset saavat suhteettoman paljon palstatilaa.

Menkää ihmiset käymään Tanskassa, Saksassa ja Hollannissa. Siellä on tuulivoimaloita ollut jo 70-luvun lopulta alkaen, jopa pihapiirissä ja kotieläinten laitumilla. Siellä voi laskea monta voimalaa on jopa 1 km sisällä. Ei ole ollut vaikutusta kotieläimiin eikä ihmisiin. Esim.Saksassa on 28.000 voimalaa ja on Suomen kokoinen maa.

Matkaaja Matti

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.