Nuku yö ulkona

Tarvolan kyläyhdistys järjestää nuku yö ulkona -tapahtuman lauantaina 17. kesäkuuta. Suomen Latu on jo useampana vuonna ollut mukana tällaisessa tempauksessa. Tarvolan kyläyhdistys päätti ottaa haasteen vastaan, koska paikkakunnalla ei ole aikaisemmin tapahtumaa järjestetty.

Menemme nukkumaan lauantai-iltana Hanhivuoren laavulle. Jokaisella henkilöllä on mahdollisuus nukkua missä haluaa, esimerkiksi makuupussissa, teltassa, riippukeinussa tai kallion päällä. Jokainen tuo oman nukkuma-alustan. Sateen sattuessa on mahdollisuus nukkua laavussa. Tulkaa rohkeasti mukaan nukkumaan raikkaaseen ulkoilmaan ja nauttimaan kesäyöstä luonnon keskellä.

Tarvolan kyläyhdistys

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.