Menestystä koululaisten kilpailuissa

Vimpeliläissisarukset Vera ja Miro Kuusela saivat tunnustusta keväällä koululaisille suunnatuissa kilpailuissa.

Vera saavutti neljännen sijan osuuspankkien järjestämässä kuvataidekisassa omassa sarjassaan. Isoveli Miro voitti puolestaan Vimpelin yhteiskoulun Metsävisan ja kilpaili valtakunnallisessa Metsävisa-finaalissa, josta irtosi jaettu viides sija.

Metsävisan finaali tarjosi Mirolle unohtumattomia kokemuksia puolijoukkueteltassa yöpymisestä lähtien. Myös Veralle Helsinkiin suuntautunut palkitsemistilaisuusmatka oli iloisen jännittävä kokemus.

Lue koko juttu 24.5. ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vilma Metsälä (vas.), Mari Takala ja Noora Mäenpää ovat tyytyväisiä siihen, miten aktiivisesti suomalaiset laittavat paistinrasvat kiertoon.

Kinkkutemppu tulee jälleen – yhden kinkun rasvasta valmistetulla dieselillä pääsee jopa kolme kilometriä

K-market Veto osallistuu myös tänä vuonna, kahdeksatta kertaa, Kinkkutemppu-kiertotaloustempaukseen. Jouluruokien valmistuksesta syntyvät paistinrasvat voi tuoda kaupan keräyspisteeseen kierrätettäväksi 18.12.2023-7.1.2024. Kinkkutemppu kierrättää jo kahdeksatta joulua peräkkäin paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi. Kekseliäs kiertotalouskampanja onnistui viime vuonna keräämään 45 tonnia rasvajätettä.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.