• Lappajärven Veikkojen Superpesis-naiset kokoontuivat kolmospesälle juhlimaan Riina Rantalan kunnaria.

LaVe jäi avauspisteittä

Lappajärven Veikkojen Superpesis-historian ensimmäinen kotiottelu ei tuottanut sarjapisteitä. Tappiosta huolimatta LaVe-lerissä ei oltu ottelun jälkeen kallella kypärin.

Kotiavauksen vieraaksi saapunut Lappeenrannan Pesä Ysien kokemus ja rutiini olivat valttia lauantaina Veikkolassa. Ottelu kirjattiin vierasjoukkueelle 0-2 (2-3, 2-6). Kotijoukkueen sankarittareksi nousi Riina Rantala, joka täräytti avausjakson toisessa vuorossa kunnarin ja tavallisen juoksun. Rantala kertasi tilannetta lehdistötilaisuudessa ja totesi, että ei aluksi ehkä tajunnut, että pallo painui maisemaan. Kotijoukkueen pelinjohtaja Jukka-Pekka Tuomela uskoo vakaasti, että jo keskiviikkona vuorossa olevassa, seuraavassa kotiottelussa sarjatulokas avaa pistetilinsä. Veikkolaan saapuu keskiviikkona Rauman Fera.

Jaa juttu: