LaVe jäi avauspisteittä

Lappajärven Veikkojen Superpesis-naiset kokoontuivat kolmospesälle juhlimaan Riina Rantalan kunnaria.

Julkaistu:

Aihe:

Kotiavauksen vieraaksi saapunut Lappeenrannan Pesä Ysien kokemus ja rutiini olivat valttia lauantaina Veikkolassa. Ottelu kirjattiin vierasjoukkueelle 0-2 (2-3, 2-6). Kotijoukkueen sankarittareksi nousi Riina Rantala, joka täräytti avausjakson toisessa vuorossa kunnarin ja tavallisen juoksun. Rantala kertasi tilannetta lehdistötilaisuudessa ja totesi, että ei aluksi ehkä tajunnut, että pallo painui maisemaan. Kotijoukkueen pelinjohtaja Jukka-Pekka Tuomela uskoo vakaasti, että jo keskiviikkona vuorossa olevassa, seuraavassa kotiottelussa sarjatulokas avaa pistetilinsä. Veikkolaan saapuu keskiviikkona Rauman Fera.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA