Hyyppä nopein myös Sillankorvassa

Kilpailijat starttasivat 10 kilometrin matkalle yhteislähdöstä. Kuva: Maija Ahonen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

JS-juoksenteluiden toinen osakilpailu järjestettiin tänään Evijärvellä Sillankorvassa. Nopeimmin reitin selvitti miesten yleisessä sarjassa kisannut Vimpelin Hiihtoseuran Simeon Hyyppä, joka juoksi 10 kilometrin aikaan 33,46. Hyyppä oli ykkönen myös viikko sitten Sääksjärven ympärijuoksussa.

Naisten yleisen kilpasarjan voitti Lappajärven Veikkojen Merja Valkosalo. Naisten nopein oli 50-vuotiaiden sarjassa juossut Kalajoen Junkkareiden Elli Översti. Valkosalon aika oli 47,14 ja Överstin 44,40.

Mainos

Katso Sillankorvan juoksun tulokset Evijärven Urheilijoiden sivuilta. Aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyvässä Järviseudun Sanomissa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.