Omaishoitoon lisää rahaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kuluvan vuoden talousarvioon myönnetään 24 000 euron suuruinen lisämääräraha omaishoidon tuke varten, jotta tukea voidaan myöntää 1.5.-31.12.2017 kaikille kriteerit täyttäville vimpeliläisille hakijoille.

Vimpelin kunnan omaishoidon tuki on myönnetty määrärahan puitteissa 22:lle kriteerit täyttävälle hakijalle. Myönteistä päätöstä odottaa seitsemän hakijaa. Tälle vuodelle omaishoidon tukea on budjetoitu 110 470 euroa.

Omaishoidon tukea säätelevän lain mukaan määräraha on budjetoitava seuraavalle vuodelle kaikille kriteerit täyttäville, jotka määrärahan puuttumisen vuoksi ovat saaneet kielteisen päätöksen.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.