Turpeinen ja Luoma Lappajärven ääniharavia

Julkaistu:

Aihe:

Antti Turpeinen (kesk.) keräsi eniten ääniä Lappajärvellä. Hänen äänipottinsa oli 135 ääntä. Toiseksi eniten ääniä sai Vesa Luoma (kd.). Hänen äänisaaliinsa oli 106 ääntä ja molemmat heistä ovat uusia kasvoja kunnanvaltuustossa.

19-paikkaiseen valtuustoon nousee kymmenen uutta valtuutettua. Turpeisen ja Luoman lisäksi ensimmäiselle valtuustokaudelleen lähtevät Esko Leväniemi (kesk.), Juho Korpela (kesk.), Aku-Matti Juttuniemi (ps.), Maarit Viitala (sd.), Jarkko Savola (kesk.), Juhani Laasanen (kesk.), Johanna Savola (kesk.) ja Mari Hernesniemi (kesk.).

Vanhoista valtuustossa jatkavat Maarit Ahola (kesk.), Jari Hernesniemi (kesk.), Ville Väkeväinen (kesk.), Elina Löytömäki (kesk.), Hannu Kuoppala (kesk.), Maria Viita-aho-Tohni (kd.), Raimo Angervisto (kok.), Seppo Keski-vinkka (ps.)ja Ville Ala-aho (kesk.).

Lappajärven valittujen listalla on kolme keskustan ehdokasta samalla 36 äänen määrällä. He ovat Ville Ala-aho, Mari Hernesniemi ja Arja Lehtola. Heistä yksi tulee jäämään valtuuston ulkopuolelle.

Juttua muokattu 9.4. kello 23:20. Lisätty maininta keskustan kolmen ehdokkaan tasatuloksesta.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.