Perussuomalaiset jäivät rannalle Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärvellä kunnanvaltuuston 17 paikkaa jakautuivat seuraavasti: keskusta sai 12 valtuutettua, kokoomus kaksi, kristillisdemokraatit yksi, sosialidemokraatit yksi ja vasemmistoliitto yksi. Vasemmistoliitolla ei ole nykyisessä valtuustossa edustusta.

Perussuomalaiset tipahtivat valtuustosta. Edellisvaaleissa valtuustoon noussut puolue menetti kaikki kolme paikkaansa.

Äänestysaktiivisuus oli 64,6 prosenttia, joka on neljä prosenttiyksikköä heikompi kuin vuoden 2012 vaaleissa.

Valtuustoon valittiin seuraavat henkilöt:

Keskusta: Terhi Kultalahti 88 ääntä, Juha Alkio 76, Jari Anttikoski 67, Pasi Mäntylä 64, Mikko Saarijärvi 62, Jyrki Järvinen 60, Pertti Vesala 54, Aapo Kirsilä 48, Satu Ritala 44, Rita Haapasaari 43, Matti Holm 42, Jarkko Pahkakangas 41

Kokoomus: Markus Kattilakoski 52 ääntä, Heta-Mari Hernesniemi 41

Kristillisdemokraatit: Ulla Lassila 69 ääntä

Sosialidemokraatit: Lasse Vertanen 69 ääntä

Vasemmistoliitto: Jorma Tolonen 53 ääntä

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.