Latvalasta ääniharava

Haloo Vimpelin Matti Latvala on Vimpelin ääniharava kunnallisvaaleissa 2017.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin ääniharavaksi nousi Haloo Vimpelin Matti Latvala 130 äänellään. Latvalan edustama yhteislista sai valtuustoon kaksi lisäpaikkaa edellisvaaleihin verrattuna. Vaalien voittajiin kuuluu myös keskusta, joka sai uuteen valtuustoon yhdeksän paikkaa eli yhden paikan edellisvaaleja enemmän. Perussuomalaisten ryhmä kutistui kahteen valtuutettuun. Edellisvaaleissa ryhmä sai valtuustoon viisi edustajaa. Vasemmistoliiton ja kristillisdemokraattien paikkaluku säilyi entisellään. Vimpelissä mittavan uran kunnalliselämässä tehnyt vasemmistoliiton Matti Lehto ei pystynyt uusimaan valtuustopaikkaansa.

Vimpelin uusi valtuusto

Keskusta: Yrjö Koivukoski 73 ääntä, Marja-Leena Laakso 72, Anne Niemi 66, Marko Timo 47 (uusi), Anita Ammesmäki 39, Harri Hänninen 38, Jouni Herrala 37 (uusi), Mikael Mikola 35 (uusi), Juho Savola 33 (uusi).

Perussuomalaiset: Reijo Hongisto 84, Jarmo Arpala 42 (uusi).

Mainos

Vasemmistoliitto: Eija Rannanpää 45, Matti Järvelä 22 (uusi).

Kristillisdemokraatit: Lea Vasalampi 81.

Haloo Vimpeli: Matti Latvala 130 (uusi), Pasi Sova 67, Hanna Kangas 50 (uusi), Markku Lapinkorpi 43, Martti Lassila 33, Seppo Tuomisalo 33, Jyrki Niemi 29 (uusi).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.