Kalliomaa nousi ääniharavaksi Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Alajärvellä kuntavaalien ääniharava oli Turo Kalliomaa (ps.) 161 äänellä. Perussuomalaiset menettivät kuitenkin kaksi kahdeksasta valtuustopaikastaan. Keskusta jatkaa 19 valtuutetulla suurimpana puolueena. Kokoomus lisäsi paikkamääräänsä kuuteen. Vihreiden ja Vasemmistoliiton vaaliliitto poiki paikan Olli Ketolalle (vas.), joka palaa valtuustoon. KD jatkaa kahdella paikalla, SDP yhdellä. Äänestysprosentti oli 65.

Valitut

Kesk: Levijoki Antti-Kalle, Kujala Kuisma, Sillanpää Markku, Vistiaho Marjo, Joensuu Antti, Palmu Sari, Pesu Keijo, Ala-Mattinen Risto, Pollari Tapani, Rintamäki Esko, Ukonmäki Kauko, Hauta-aho Juha, Penninkangas Mauri, Hänninen Jarmo, Mäkelä Terho, Viitasaari Marko, Aho Jaakko, Mäkitalo Martti, Ojajärvi Jarmo Kokoomus: Mäenpää Jari, Joensuu Jukka, Joensuu Pentti, Paavola Tuomo, Pitkänen Annika, Tallbacka Tuomo Perussuomalaiset: Kalliomaa Turo, Kangastie Jukka, Vistbacka Raimo, Matokangas Anne, Leppäkangas Markku, Siirilä Pasi SDP: Matintupa Jukka Pekka Vasemmistoliitto: Ketola Olli KD: Kanervikkoaho-Kataja Aino, Tiistola Markku

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.