He ovat ääntenlaskennan ykkösinä

Ääntenlaskennan alettua nämä henkilöt ovat keränneet eniten ääniä.

Ääntenlaskennan alussa Kauhavan äänikuningas on Mika Kankaansyrjä (ps.) 186 äänen potillaan. Alajärvellä ykköspaikkaa pitää Olli Ketola (vas.) 80 äänellä.

Lappajärvellä eniten ääniä toistaiseksi on kerännyt Esko Leväniemi (kesk.), 55 kappaletta. Evijärven kärkinimi on Lasse Vertanen (sd.), ääniä 41. Vimpelissä piikkipaikalla on Yrjö Koivukoski (kesk.), ääniä 41.

Mainos

Ääntenlaskenta on kesken, ääniä on toistaiseksi laskettu alle puolet.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.