Nauruhermo koetuksella

Sulo Vilénillä (Matti Järvelä) ja vaimollaan Emmillä (Leila Hakola) on joitakin erimielisyyksiä Vimpelin Kirkonkylän nuorisoseuran uutuusnäytelmässä.
Tankki täyteen - maallamuuttajat -komedia on naurattanut nuorisotalolla maaliskuun viimeisen päivän ensi-illan alkuhetkistä lähtien.

Vimpelin Kirkonkylän nuorisoseuran ja Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston yhteisponnistuksessa seurataan, kuinka Sulo ja Emilia Vilénin ja poikansa Juhanan uusi elämä hämäläisessä korpimaisemassa lähtee käyntiin. Tankki täyteen -näytelmän jatko-osan on ohjannut Katja Kujala. Näyttämöllä nähdään monta hauskaa sattumusta ja hienoa oivallusta lavastuksen suhteen.

Lisää Neil Hardwickin ja Jussi Tuomisen käsikirjoittamasta näytelmästä keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista ja digilehdestä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.