Alajärvellä kaksi rattijiuoppoa kahden päivän aikana

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lauantaina puolen päivän aikoihin Alajärvellä Alakyläntiellä kuljetti paikkakuntalainen nuori mies henkilöautoa päihtyneenä.Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja. Ajelua tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.
Sunnuntaina aamuyöllä Alajärventiellä seinäjokelainen nuori nainen ajoi henkilöautoa päihtyneenä. Naiselle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Tätäkin tapausta tutkitaan rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.