Alajärvellä kolaroitiin

Keskiviikkona kahden aikoihin iltapäivällä Alajärvellä Tehtaantien ja Kurejoentien risteyksessä oli kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus.Paikkakuntalainen keski-ikäinen mies kääntyi Tehtaantieltä Kurejoentielle eikä huomannut Kurejoentietä kohti Alajärven keskustaa tullutta paikkakuntalaisen vanhemman naisen kuljettamaa henkilöautoa. Ajoneuvot osuivat toisiinsa risteysalueella. Molemmat kuljettajat vietiin lääkärin tarkastettavaksi. Ajoneuvot vaurioituivat.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.