Lumio perui oikaisuvaatimuksensa

Kauhavan kaupunginjohtaja Markku Lumio teki 8.3. oikaisuvaatimuksen Kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtajaksi valitun evijärveläisen Antti Perkkalaisen valinnasta.
Lumio perui vaatimuksensa 14.3.
–Itseoikaisu asianosaisen vahingoksi edellyttää hallintolain 50 §:n 2 momentin mukaan asianomaisen suostumuksen päätöksen korjaamiseen. Antti Perkkalainen on tänään ilmoittanut minulle, että hän ei suostu päätöksen korjaamiseen tällä menettelyllä, Lumio kirjoittaa 14.3. päivätyssä Kaksineuvoisen yhtymähallitukselle osoitetussa kirjeessä.
–Näin ollen itseoikaisumahdollisuutta ei ole, joten peruutan vaatimukseni, Lumio jatkaa.
–Kuntayhtymän tulee tänään kokouksessaan antaa kunnallisen viranhaltijan 9 §:n mukainen viranhoitomääräys, Lumio kirjoittaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.