JS-hiihtelyt käyntiin viikonloppuna

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun Sanomien nimikkohiihtojen eli JS-hiihtelyiden kaksi ensimmäistä osakilpailua järjestetään tänä viikonloppuna. Lauantaina kisataan Kettusaarihiihto Evijärvellä ja sunnuntaina Kraaterihiihto Lappajärvellä.

Kettusaarihiihdon kisakeskus sijaitsee Sillankorvan leirintäalueella ja Kraaterihiihdon Kärnänsalmen kalasatamassa. Molemmissa tapahtumissa ilmoittautuminen päättyy kisakeskuksessa kello 11.30 ja lähtölaukaus ammutaan kello 12. Evijärvellä kilpailumatka on vapaalla tyylillä 15 kilometriä, Lappajärvellä 16 kilometriä.

Mainos

Kettusaarihiihdon järjestävät Evijärven kunnan liikuntoimi ja Evijärven Urheilijat, Kraaterihiihdon puolestaan Lappajärven kunta ja Lappajärven Veikkojen hiihtojaosto.

Mikäli säät sallivat, JS-hiihtelyt jatkuvat lauantaina 4.3. Kortesjärvellä Purmojärvi-hiihdolla ja sunnuntaina 5.3. Vimpelissä Viinilaaksohiihtelyllä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.