Kirkonkellot soivat uutenavuotena myös Evijärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun Sanomat uutisoi 28. joulukuuta, että Evijärvi tuskin osallistuu kellonsoittotalkoisiin, joissa Suomen evankelis-luterilaiset seurakunnat soittavat vuoden vaihtuessa kirkonkelloja Suomen 100-vuotisjuhlavuoden alkamisen kunniaksi.

Evijärven seurakunnan seurakuntamestari Merja Leppälä kuitenkin ilmoitti 30. joulukuuta Evijärvellä tapahtuu -Facebook-ryhmässä, että myös Evijärvellä kellot soivat vuoden vaihtumisen kunniaksi.

Epäselvyyden taustalla oli juuri uusittu automaattinen soittojärjestelmä. Seurakunnalla oli ollut epäselvyyttä siitä, miten soittaminen käytännössä tapahtuu. Kellot soivat vuorokauden vaihtuessa automaattisesti, eikä niitä tarvitse lähteä asiasta tehden soittamaan.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.