Paavola vahvoilla Lapuan johtoon

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin kunnanjohtaja Anita Paavola on vahvoilla valittaessa Lapuan uutta kaupunginjohtajaa.

Paavola oli mukana eilen keskiviikkona ja tänään torstaina kaupunginjohtajan valintatyöryhmän tekemissä haastatteluissa. Paavola on mukana kaupunginjohtajan valintaprosessin seuraavassa vaiheessa yhdessä Juha Ala-Hiiron ja Kari Nuuttilan kanssa. Lapuan kaupunginvaltuuston valtuustoryhmät haastattelevat Ala-Hiiroa, Nuuttilaa ja Paavolaa tammikuun puolivälissä.

Kaupunginjohtajan valinta yritetään saada 30.1.2017 pidettävän kaupunginvaltuuston kokouksen esityslistalle.

Lapuan kaupunginjohtajan virkaa havitteli kaikkiaan 11 henkilöä, joista yksi antoi suostumuksensa virkaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.