Johtajat jättävät Kaksineuvoisen

Julkaistu:

Aihe:

Lyhyen ajan sisään monet Kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtajat ovat ilmoittaneet siirtyvänsä muihin tehtäviin.

Mainos

Kuntayhtymän johtaja Anna-Kaisa Pusa siirtyy Kurikan kaupunginjohtajaksi ja talousjohtaja Seija Peitso Ilkka-yhtymään samoihin tehtäviin. Sosiaalipalvelujen johtaja Eija Ala-Toppari-Peltola siirtyy lapsi- ja perhepalveluiden maakunnalliseksi muutosagentiksi ja vanhustyön johtaja Kati Mäkelä ikääntyville asumispalveluita tarjoavan Esperin palvelukseen.
Lue aiheesta lisää tämän viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.