Lappajärven komeimmat piparkakkutalot valittiin

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven maaseutuseuran ja mehuaseman sekä vapaa-aikalautakunnan yhteinen piparkakkutalokisa ratkesi perjantaina.

Voittajan valinta osoittautui hankalaksi, sillä jokainen kisateos oli erinomainen. Kaikkiaan kisaan osallistui 12 piparkakkutaloa, seitsemän nuorten sarjaan (8-12-vuotiaat) ja viisi yleiseen sarjaan.
Nuorten sarjan voittajaksi valittiin Martta Rantakangas, toiselle sijalle kipusi Ronja Peltokangas ja pronssia kuittasi Oona Osmonen.
Yleisessä sarjassa ykkössijan nappasi Susanna Isoperkkiö, toiseksi sijoittuivat Heli ja Olivia Luoma ja kolmanneksi Sointu Ketola.
Voittajat saivat sadan euron rahapalkinnon, hopeamitalistit 50 euroa ja kolmannet 30 euroa. Yleisöäänestyksessä voiton jakoivat Heli ja Olivia Luoman piparkakkutalo sekä Susanna Isoperkkiön luomus. Tämän vuoksi voittaja arvottiin. Heli ja Olivia Luoma voittivat ja saivat kirjaston lahjoittaman lahjakortin, Isoperkkiö palkittiin kirjaston lahjoittamalla pelipaketilla.
Äänestäneiden kesken arvottiin myös kirjaston lahjoittamia kirjapalkintoja. Arpaonni suosi seuraavia henkilöitä: Anne Sissala, Kalevi Pölönen, Martti Timo ja Oliver Rannila. Kaikille muille kilpailuun osallistuneille lahjoitettiin kymmenen euron lahjakortti.

Lue lisää aiheesta ensi viikon Järviseudun Sanomista.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.