Painija rauhoittaa joulun

Lappajärven vuoden urheilijaksi valitulla painija Petra Ollilla on menossa kiivastempoinen peruskuntokausi. Kuortaneella harjoitteleva urheilija aikoo ottaa jouluna hieman rauhallisemmin, vaikka ei varsinaista lomaa silloin pidäkään. Jouluaaton perinteisiin hänellä kuuluu muun muassa lenkki pikkuveljen kanssa.
Ensi vuonna Olli urakoi kolmet arvokisat, joista elokuussa pidettävät aikuisten MM-kisat ovat päätavoite.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.