Pirhonen tekniseksi johtajaksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Syyskauden ensimmäisen kokouksensa maanantai-iltana pitänyt Vimpelin kunnanvaltuusto otti yksimielisesti ylimääräisenä kiireellisenä asiana käsiteltäväkseen teknisen johtajan viran täyttämisen. Valtuusto valitsi kunnanhallituksen esittämänä teknisen johtajan virkaan rakennusinsinööri Raimo Pirhosen Tampereelta. Varalle valittiin vimpeliläinen rakennusinsinööri Markku Leppäniemi. Mikäli kumpikaan valituista ei ota virkaa vastaan, valitaan varalle rakennusinsinööri Pauli Jokiaho.

Vimpelin teknisen johtajan virkaa haki kahdeksan henkilöä. Pätevyysvaatimuksena oli talonrakennuksen korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen talonrakennuksen tutkinto.

Mainos

Teknisen johtajan viran täyttämistä valmisteli seitsenhenkinen työryhmä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.