Finaalikuume nousee Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelissä valmistaudutaan huomenna lauantaina alkavaan miesten Superpesiksen finaalisarjaan, jossa Vimpelin Veto saa vastaansa Sotkamon Jymyn. Torstaina nostatettiin finaalihenkeä paikallisessa kahvilassa, jossa Vedon pelaajistoa ja valmennusjohtoa oli tavattavissa. Vedon kannattajat ovat puolestaan talkoilleet sinivalkoista ja Veto-teemaa kunnan keskustaan ja sen ulkopuolelle nostattamaan finaalihenkeä ja näyttämään ulospäin, että kunnassa on luvassa suurta yleisömassaa liikkeelle saava tapahtuma. Erilaisia koristeita näkyy kunnan rajoilla, kantatien varressa ja kunnan keskustassa. Saarikentälle odotetaan huomiseksi sankkaa joukkoa pesäpallon ystäviä läheltä ja vähän kauempaakin. Mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.