Lääkärinvastaanotto jatkuu Kortesjärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Lääkärinvastaanotto jatkuu Kortesjärvellä
Kuntayhtymä Kaksineuvoisen yhtymähallitus päätti kokouksessaan 9. kesäkuuta, että lääkärinvastaanotto Kortesjärven terveysasemalla jatkuu. Kuntayhtymä Kaksineuvoinen jatkaa toistaiseksi toimintaansa tarjoamalla lääkärinvastaanottopalveluita kuudella terveysasemalla. Lisäksi kiirevastaanotto keskitetään Kauhavan pääterveysasemalle, jonne ostetaan kahden päivystävän lääkärin työpanos.
Yhtymähallituksen jäsenet olivat asiasta yksimielisiä. Äänestyksessä toimintamallia kannatettiin äänin 12 – 0.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.