Draamaa ja karvaisia kavereita lukuviikolla

Lukuviikon kunniaksi Lappajärven kirjastossa vieraili viime viikolla kaksi karvaista lukukaveria. Alajärveläiset Melli ja Sohvi kuuntelivat rauhallisina, kun lapsi toisensa perään kävi niille kirjoja lukemassa. Japaninpystykorva Melli ja kleinspitz Sohvi saivat lukutuokioiden ohessa runsaasti rapsutuksia ja ihailevia katseita.
Vimpelin, Lappajärven, Soinin, Lehtimäen ja Alajärven kirjastoissa eläydyttiin lukuviikolla draaman ja huumorin maailmaan, kun niissä esiintyi lapsille Draamapurkki eli seinäjokelainen Leena Ylimäki.
Sattuipa silloin -improvisaatioesityksissä tapahtui vaikka mitä lasten keksimää jännittävää ja hauskaa.

Mainos

Lisää lukuviikosta ja muista viikon tapahtumista keskiviikon Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.