eMuseo-palvelu tuo paikallismuseot kaikkien ulottuville

Paikallismuseotoimijat Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla ovat tehneet museoistaan mobiilioppaita.
Tällä hetkellä alueeltamme eMuseo-palvelusta löytyy kaksi kohdetta; Etelä-Pohjanmaan Järviseudun patsaat ja muistomerkit – alueen historiaa muistomerkkeihin tallennettuna sekä Kauhavan museot: vinkkilista alueen paikallismuseoihin.
Kaikkiaan kymmenen museota on ottanut eMuseo-palvelun käyttöönsä ja lisää oppaita ja reittejä valmistuu kevään aikana. Osoitteesta www.emuseo.fi löytyy nyt kahdeksan opasta älypuhelimella selailtavaksi.
Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan paikallismuseot saivat eMuseo-palvelun käyttöönsä ensimmäisinä Suomessa. Seinäjoella ja Vaasassa tarjottiin Etelä-Pohjanmaan rahaston tuella ilmaiset koulutuspäivät keväällä 2016. Yhteensä 29 osallistujaa 15 eri museosta perehtyi sovellukseen ja harjoitteli sen käyttöä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.