Yli-Sikkilä ja Mäkisuvio lauloivat piirimestaruuskaraokesta jatkoon

Julkaistu:

Aihe:

Alajärveläinen Juhani Yli-Sikkilä voitti tiistaina Seinäjoen Sorsanpesällä laulettujen Etelä-Pohjanmaan Eläkeläisten karaoken piirimestaruuskilpailujen miehet 65+ -sarjan. Kortesjärveläinen Lea Mäkisuvio oli yli 50-vuotiaiden naisten sarjan paras. Muut voittajat olivat seinäjokelainen Pauli Kankaanpää ja vaasalainen Elvi Myllyniemi. Yleisön suosikiksi ylivoimaisella äänten enemmistöllä valittiin Hannele Eerola Vähäkyröstä.

Voittajat osallistuvat Runnilla lokakuussa järjestettäviin eläkeläisten karaoken SM-kisoihin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.