Evijärvellä tähdätään yhteen alakouluun

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven kunnanhallitus esittää valtuustolle, että syksystä 2016 alkaen alakouluja on Evijärvellä kaksi, toinen Kirkonkylässä ja toinen Särkikylässä. Käytännössä tämä tarkoittaa Lahdenkylän koulun lopullista sulkemista. Lahdenkylän koulurakennus on käyttökiellossa sisäilmaongelmien vuoksi. Oppilaat ovat evakossa Särkikylässä.

Lisäksi hallitus päätti, että Evijärvellä siirrytään yhden koulun malliin siinä vaiheessa, kun se on koulutilojen ja oppilasmäärien puolesta mahdollista.

Kunnanhallituksessa koulupäätökset syntyivät useamman äänestyksen jälkeen. Lue lisää huomisesta Järviseudun Sanomista.

Valtuusto käsittelee kouluasioita 14. maaliskuuta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.