Henkilöjärjestelyjä Järviseudun Sanomissa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseudun Sanomien päätoimittaja vaihtuu ensi vuoden alussa. Lehden nykyiset toimittaja-toimitussihteerit Saila Collander ja Timo Ahvenniemi toimivat vt. päätoimittajina siten, että ensimmäisen vuosipuoliskon tekee Saila Collander ja loppuvuoden Timo Ahvenniemi.

Nykyinen päätoimittaja ja toimitusjohtaja Maritta Raudaskoski jatkaa toimitusjohtajan tehtävissä. Lisäksi hän paneutuu lehden digitalisaation eteenpäin viemiseen sekä kokonaan uuden tuotteen lanseeraamiseen ensi vuoden aikana.

–Mediamaailma elää murroksen aikaa ja muutoksessa on pysyttävä mukana. Järviseudun Sanomien asema on vahva, mutta paikoilleen polkemaan ei silti saa jäädä. Päätoimittajajärjestely johtuu siitä, että ensi vuoden aikana on tulossa niin paljon muutoksia, ettei työvoimatarvetta ja resurssien kohdentamista vielä tarkasti pystytä arvioimaan, sanoo Raudaskoski.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.