Henkilöjärjestelyjä Järviseudun Sanomissa

Järviseudun Sanomien päätoimittaja vaihtuu ensi vuoden alussa. Lehden nykyiset toimittaja-toimitussihteerit Saila Collander ja Timo Ahvenniemi toimivat vt. päätoimittajina siten, että ensimmäisen vuosipuoliskon tekee Saila Collander ja loppuvuoden Timo Ahvenniemi.

Nykyinen päätoimittaja ja toimitusjohtaja Maritta Raudaskoski jatkaa toimitusjohtajan tehtävissä. Lisäksi hän paneutuu lehden digitalisaation eteenpäin viemiseen sekä kokonaan uuden tuotteen lanseeraamiseen ensi vuoden aikana.

–Mediamaailma elää murroksen aikaa ja muutoksessa on pysyttävä mukana. Järviseudun Sanomien asema on vahva, mutta paikoilleen polkemaan ei silti saa jäädä. Päätoimittajajärjestely johtuu siitä, että ensi vuoden aikana on tulossa niin paljon muutoksia, ettei työvoimatarvetta ja resurssien kohdentamista vielä tarkasti pystytä arvioimaan, sanoo Raudaskoski.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Oppilaat ja henkilökunta ovat saaneet syksyn aikana koulutusta kuvaukseen. On pohdittu valokuvauksen tekniikkaa ja kuvausta taiteena

Viikon 39 luetuimmat!

VIIKOLLA 39 lukijoita kiinnosti Tomi Niskasen luopuminen Vedon pelijohtajuudesta. Myös hopeamitalijuhlat Lakis Areenalla kiinnostivat! Katso

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.