Ullanlinna avautuu maanantaina

Julkaistu:

Aihe:

Ullanlinna päiväkoti Lappajärvellä avautuu remontoituna ja entistä suurempana maanantaina. Ensimmäisinä uusiin tiloihin muuttavat 4–5-vuotiaat, pienempien lasten kaksi ryhmää saapuvat muutamaa päivää myöhemmin.
Uudistetuissa tiloissa on paikkoja 54 lapselle. Päiväkodin johtaja Mikko Autio sanoo, että talo ei tule heti täyteen, eikä se ole tarkoituskaan.
–Olisi huonoin vaihtoehto, että päiväkoti olisi alusta asti täynnä. Nyt meillä on pelivaraa.
Uutta tilaa päiväkodissa on 450 neliömetriä. Laajennukset tehtiin tilaelementeillä, jotka asennettiin vanhan osan molempiin päihin.

Mainos

Ullanlinna muuttuu kolmeryhmäiseksi päiväkodiksi ensi vuoden alusta ja keskustan ryhmikset Lilliputti ja Pikkulilli lakkautetaan. Päiväkotiin palkataan uusia lastentarhanopettajia ja lastenhoitajia. Toimien haku on parhaillaan menossa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.