Ullanlinna avautuu maanantaina

Ullanlinna päiväkoti Lappajärvellä avautuu remontoituna ja entistä suurempana maanantaina. Ensimmäisinä uusiin tiloihin muuttavat 4–5-vuotiaat, pienempien lasten kaksi ryhmää saapuvat muutamaa päivää myöhemmin.
Uudistetuissa tiloissa on paikkoja 54 lapselle. Päiväkodin johtaja Mikko Autio sanoo, että talo ei tule heti täyteen, eikä se ole tarkoituskaan.
–Olisi huonoin vaihtoehto, että päiväkoti olisi alusta asti täynnä. Nyt meillä on pelivaraa.
Uutta tilaa päiväkodissa on 450 neliömetriä. Laajennukset tehtiin tilaelementeillä, jotka asennettiin vanhan osan molempiin päihin.

Ullanlinna muuttuu kolmeryhmäiseksi päiväkodiksi ensi vuoden alusta ja keskustan ryhmikset Lilliputti ja Pikkulilli lakkautetaan. Päiväkotiin palkataan uusia lastentarhanopettajia ja lastenhoitajia. Toimien haku on parhaillaan menossa.

Jaa juttu: