Kivitipusta irtisanotaan parikymmentä

Julkaistu:

Aihe:

Lomayhtymä Finland Oy:n pyörittämän Kivitipun henkilöstöä leikataan voimakkaasti. 39 hengen henkilöstöstä irtisanotaan 21–22 henkilöä. Työsuhteessa jatkaa 17–18, mutta osittain uusin toimenkuvin. Irtisanomiset on aloitettu eilen.
Vastaanottokeskus Kivitipun henkilöstövahvuus on jatkossa noin 24 henkilöä.
–Niihin tehtäviin, joihin ei löytynyt tarvittavaa osaamista nykyisestä henkilöstöstä, palkataan, ja osin on jo palkattukin, uusia henkilöitä, kuten sairaanhoitajia ja tulkkeja, toimitusjohtaja Henry Paasikivi kertoo.
Uusia turvapaikanhakijoita Kivitippuun saapui viimeksi torstaina aamuyöllä kelo 02.30. Ryhmässä oli 39 turvapaikanhakijaa, joista lapsia 20. Vastaanottokeskuksessa on nyt 180 turvapaikanhakijaa, jotka ovat saapuneet neljässä erässä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.