Sydnorin korvaaja saapui Saksasta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkue on tehnyt sopimuksen jenkkisentteri Elem Ibiamin kanssa. 22-vuotias South Carolina Universityn kasvatti pelasi alkukauden Saksan pääsarjassa. Vedon päävalmentaja Jarkko Havu kertoo seuran hakeneen loukkaantumisen takia sivuun joutuneen Maryah Sydnorin tilalle uutta pelaajaa. 193-senttinen Ibiam tuo naisten Korisliigassa toisena olevaan joukkueeseen kaivattua pituutta sekä levypallovoimaa. Keskiviikkona Suomeen saapunut Ibiam on mukana lauantaina liikuntahallilla Äänekosken Huimaa vastaan pelattavassa ottelussa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.