Lukijan mielipideartikkeli:

Karvoseen uimakuoppa

Miksei Karvosessa ole uimapaikkaa? Mikä on syy siihen, että Karvosessa ei ole uimapaikkaa? Onko syy se, että ihmiset ovat laiskoja eivätkä jaksa tehdä vai eikö ole paikkaa, minne sen tekisi? Olisi todella kivaa, jos olisi paikka, jossa käydä uimassa eikä tarvitsisi polkea kymmentä kilometriä, että pääsee uimaan.
Kuka haluaa uida rapajärvessä? Karvosessa on yksi uimapaikka, joka on rapajärvi. Kun siellä käy uimassa, iho on ihan ruskea ja joskus saattaa olla iilimato jalassa kiinni. Kuka siellä ui!?
Uimapaikkaan pari aktiviteettiä nuorille. Uimapaikassa olisi kiva olla hiekkakenttä, jossa voisi pelata rantalentopalloa tai jalkapalloa ja hiekkapohjakin olisi todella kiva, että siellä voisi käydä pienemmätkin lapset uimassa.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.